Julkaistu 10.4.2019
Huhtikuussa Työnhaun pikatreffeillä kuusi työnantajaa mukana
Huhtikuun Työnhaun pikatreffeillä on mukana kuusi työnantajaa. Haussa on muun muassa kokkeja, kahvilatyöntekijöitä ja turvallisuusalan osaajia. Osa paikoista on tarkoitettu alaikäisille työnhakijoille.
 
Seuraavat työnhaun pikatreffit on torstaina 11.4. Kouvolan Ohjaamossa. Työnantajat esittelevät avoimet paikkansa kello 13. Sen jälkeen käynnistyvät vartin mittaiset pikahaastattelut. Tapahtuma päättyy kello 16.
 
Mukana ovat seuraavat työnantajat:
Go On - Etsii myyjiä keikkatyöhön, tuotantotyöntekijöitä ja kokoonpanotyöntekijöitä.
Suoramarkkinointi Mega Oy - Etsii asiakasneuvottelijoita.
VMP - Hakee tuotantotyöntekijöitä puusepänteollisuuteen, tuotannon varastotyöntekijöitä, kokkeja, tarjoilijoita, kahvilatyöntekijöitä, lähihoitajia, kassoja, hyllyttäjiä ja leipureita.
Työvoimaa.com - Hakee muun muassa kokkia kokoaikaiseen työsuhteeseen Kausalaan, kokkia Kotkaan, myyjää noin 20 tuntia per viikko Vuohijärvelle, varastomiestä 30 tuntia per viikko rautakauppaan Kouvolaan, anniskelijoita ja plokkareita keikkahommiin.
Pohjois-Kymen 4H - Palkkaa viisi reipasta ysiluokkalaista ja yhden 16-17-vuotiaan nuoren Kettumäen kesäkahvilaan Kuusankoskelle. Ysien palkkaus menee kaupungin kesätyökampanjan mukaan (10 päivää/370 euroa). Nämä paikat on nimenomaan alaikäisille. Työtehtäviin kuuluu kahvilatyö ja kotieläinpihan eläinten ruokkiminen. Aiempaa kokemusta ei vaadita.
JPK Consulting Oy - Yritys hakee teollisuuden turvallisuusalan tekijöitä.
Sisustus-kahvila Kaarnasydän
 
Mukaan kannattaa ottaa oma CV.
 
Työnhaun pikatreffit Kouvolan Ohjaamossa (Kouvolankatu 28, 45100 Kouvola) torstaina 11.4.2019 kello 13-16.
 

Seuraavat Työnhaun pikatreffit 16.5. ja 6.6. Pikatreffeille voi valmistautua CV-työpajoissa Kouvolan Ohjaamossa 9.5. ja 4.6. kello 13-16.

Lisätiedot ja työnantajien ilmoittautumiset pikatreffeille
 
Taru Mikkonen
taru.mikkonen@kinno.fi
020 615 5484
 
Anita Kirkkopelto-Marttila
anita.kirkkopelto-marttila@te-toimisto.fi
029 504 2087