Julkaistu 7.5.2019
Jäitkö ilman kesätyötä? Tuunaa itse itsellesi kesäduuni!

Jos kesätyönhaussa ei flaksi käynyt, älä masennu - kesätyön voi myös keksiä itse! Tuunaa itsellesi kesäduuni -workshopissa ideoidaan porukalla, miten kukin voisi luoda itse itselleen kesätyön. Tarjolla on konkreettista apua ja tukea työn aloittamiseen.

Kesä tulee ja moni kesätyötä hakenut miettii, mitä tehdä, kun ei saanutkaan kesätyötä. Se, ettei saanut kesätyötä, ei tarkoita, etteikö kesällä voisi tienata rahaa. Tuunaa itsellesi kesäduuni -workshopissa ratkaistaan kesätyöongelmia ihan konkreettisesti! Workshop järjestetään Kausalan Nuokulla Iitissä perjantaina 7.6. kello 13-15.

Workshop on suunnattu kaikille niille, jotka eivät saaneet kesätöitä mutta jotka olisivat valmiita tekemään duunia. Luvassa on touhukas sessio, jonka aikana laitetaan aivonystyrät todenteolla hommiin. Parituntisen aikana mietitään muun muassa sitä, mitä osaamista kullakin on ja miten sitä voisi käyttää hyödyksi kesätyössä, minne omaa työpanosta voisi tarjota ja mitä siitä kehtaisi pyytää sekä miten homma aikuisten oikeasti laitetaan alulle. 

Mitä mukaan ja miten valmistautua? Kunhan itsesi tuot. Workshopiin ei tarvitse valmistautua ennalta. Vaikka itse et tietäisi, mitä osaat, niin vetäjät kyllä kaivavat jokaisesta osallistujasta osaamista ja vahvuuksia esiin.

Tarjolla on myös pientä purtavaa, joten ilmoittauduthan mukaan, jotta tarjoiltavaa on riittävästi! Jos sää suosii, workshop toteutetaan ulkona. Sateen sattuessa aivoriihi toteutetaan Nuokulla sisätiloissa.

Workshopin toteuttavat yhteistyössä Rekrystä toimeen -hanke ja Pohjois-Kymen 4H:n Polku 4H-yrittäjyyteen -hanke.

Ilmoittaudu sinäkin mukaan ja keksitään yhdessä sellainen kesäduuni, että kesästä tulee huippukiva!

Workshopit vetää Taru Mikkonen ja Linda Nevalainen. Paikalla on myös Pohjois-Kymen Kasvun Tanja Rautavirta antamassa vinkkejä Säpinäsatasten hyödyntämiseen omassa bisnesideassa.

Kysyttäviä? Ota yhteyttä Taru Mikkoseen taru.mikkonen@kinno.fi 020 615 5484 tai Linda Nevalaiseen pkymi.yrittajyys@4h.fi 050 330 5397.

Tuunaa itsellesi kesäduuni -workshop Iitissä Kausalan Nuokulla perjantaina 7.6.2019 kello 13.00-15.00 (Veteraanitie 2, 47400 Kausala).

Tuunaa itsellesi kesäduuni -tapahtuma löytyy myös Facebookista.

Jos haluat osallistua Kouvolan työpajaan, lue lisää täältä.

Lue Maaseudun tulevaisuuden juttu kolmesta nuoresta, jotka perustivat yhdessä 4H-kesäkahvilan Kontionlahdelle. Kaikki on mahdollista, kun oikein haluaa: tsekkaa myös Itä-Savosta uutinen Jäätelöpyörästä.

Rekrystä toimeen –hanketta rahoittavat Hämeen ELY-keskus, Kouvolan kaupunki ja Iitin kunta.