Julkaistu 22.5.2019
Kouvolan Ohjaamossa tuunataan kesäduuneja

Kouvolan Ohjaamossa tuunataan kesätöitä kaikille niille, joilla ei flaksi vielä käynyt. Tuunaa itsellesi kesäduuni -workshopissa on tarjolla konkreettista apua ja tukea työn keksimiseen ja sen aloittamiseen.

Ensimmäinen Tuunaa itsellesi kesäduuni -workshop on Iitin Kausalassa perjantaina 7.6. ja tuunaaminen saa jatkoa Kouvolan Ohjaamossa heti maanantaina 10.6. kello 13-15. Tuunaa itsellesi kesäduuni -workshopissa ratkaistaan kesätyöongelmia ihan konkreettisesti!

Workshop on suunnattu kaikille niille, jotka eivät saaneet kesätöitä mutta jotka olisivat valmiita tekemään duunia. Luvassa on touhukas sessio, jonka aikana laitetaan aivonystyrät todenteolla hommiin. Parituntisen aikana mietitään muun muassa sitä, mitä osaamista kullakin on ja miten sitä voisi käyttää hyödyksi kesätyössä, minne omaa työpanosta voisi tarjota ja mitä siitä kehtaisi pyytää sekä miten homma aikuisten oikeasti laitetaan alulle.

Mitä mukaan ja miten valmistautua? Kunhan itsesi tuot. Workshopiin ei tarvitse valmistautua ennalta. Vaikka itse et tietäisi, mitä osaat, niin vetäjät kyllä kaivavat jokaisesta osallistujasta osaamista ja vahvuuksia esiin.

Workshopin toteuttavat yhteistyössä Rekrystä toimeen -hanke ja Pohjois-Kymen 4H:n Polku 4H-yrittäjyyteen -hanke.

Tule sinäkin Ohjaamoon ja keksitään yhdessä sellainen kesäduuni, että kesästä tulee huippukiva!

Workshopit vetää Taru Mikkonen ja Linda Nevalainen. Paikalla on myös Pohjois-Kymen Kasvun Tanja Rautavirta antamassa vinkkejä Säpinäsatasten hyödyntämiseen omassa bisnesideassa.

Kysyttäviä? Ota yhteyttä Taru Mikkoseen taru.mikkonen@kinno.fi 020 615 5484 tai Linda Nevalaiseen pkymi.yrittajyys@4h.fi 050 330 5397.

Tuunaa itsellesi kesäduuni -workshop Kouvolan Ohjaamossa maanantaina 10.6.2019 kello 13.00-15.00 (Kovuolankatu 28, 45100 Kouvola).

Tuunaa itsellesi kesäduuni -tapahtuma löytyy myös Facebookista.

Haluatko osallistua Iitin tapahtumaan? Katso Tuunaa itsellesi kesäduuni -tapahtuman tiedot täältä.

Lue Maaseudun tulevaisuuden juttu kolmesta nuoresta, jotka perustivat yhdessä 4H-kesäkahvilan Kontionlahdelle. Kaikki on mahdollista, kun oikein haluaa: tsekkaa myös Itä-Savosta uutinen Jäätelöpyörästä.

Rekrystä toimeen –hanketta rahoittavat Hämeen ELY-keskus, Kouvolan kaupunki ja Iitin kunta.

kesätyö tuunaa itsellesi kesäduuni