Julkaistu 23.10.2019
LinkedIn haltuun – koulutusta tarjolla!

LinkedIn on hyvä työkalu työnhaussa. Jos palvelu ei ole tuttu tai oma profiili on vielä tekemättä, nyt on hyvä tilaisuus korjata tilanne. Koulutuksessa saa LinkedIn-profiilin tekemiseen apua kädestä pitäen.

Työnhaku on sirpaloitunut moneen eri kanavaan. LinkedIn on niistä yksi. Headhunterit etsivät palvelusta muitakin kuin korkean profiilin asiantuntijoita ja toimitusjohtajia. Omaa työnhakuaan voi edistää luomalla profiilin LinkedIniin ja olemalla sen avulla löydettävissä oman alan tehtäviin.

Jos LinkedIn ei vielä ole tuttu, et ole luonut profiilia tai olet kyllä tehnyt profiilin, muttet oikein osaa hyödyntää sitä työnhaussa, koulutus on hyvä paikka syventää osaamista. Profiilin tekemiseen on tarjolla apua kädestä pitäen. Jos profiili on jo olemassa mutta siinä olisi vielä parantamisen varaa, siihenkin saa apuja. Kouluttajana toimii Sini Immonen, joka työskentelee markkinointi- ja viestintäpäällikkönä Aikuiskoulutus Taitajassa. Koulutukseltaan Immonen on kulttuurituottaja (AMK) ja hän suorittaa parhaillaan digitaalisen liiketoiminnan täydennyskoulutusta. Immosella on kokemusta tapahtumatuotannosta, ja hän on toiminut mm. Kotkan Meripäivien tuottajana.

- LinkedIniä olen käyttänyt aktiivisesti useamman vuoden, hyödyntäen sitä verkostoitumalla potentiaalisten työelämäkumppanien kanssa, Immonen kertoo.

Koulutus toteutetaan sekä Iitissä että Kouvolassa.Koulutuksen tavoitteena on tehdä oma LinkedIn-profiili tai parannella olemassa olevaa, ymmärtää miten LinkedIn toimii ja miten sitä voi käyttää työnhaussaan ja ammatillisen verkoston kasvattamisessa. Vaikka et just nyt olisi hakemassa töitä, tämä kannattaa ottaa haltuun!

Koulutus on avoin ja maksuton kaikille kiinnostuneille. Koulutuksen toteuttavat yhteistyössä Rekrystä toimeen -hanke, Kouvolan Nuorkauppakamari, Ohjaamo Kouvola ja Iitin nuorisotyö.

Kouvolan koulutus on Ohjaamossa tiistaina 26.11.2019 kello 16.00-18.00. Iitissä koulutus on kunnantalon valtuustosalissa torstaina 28.11.2019 kello 16.00-18.00.

LinkedIn työnhaussa -koulutus Kouvolan Ohjaamossa tiistaina 26.11.2019 kello 16.00-18.00 ja Iitin kunnantalolla (valtuustosalissa) torstaina 28.11.2019 kello 16.00-18.00.

Joulukuun koulutuksen teemana on palautteen antaminen ja vastaanottaminen. Koulutus on Iitissä keskiviikkona 11.12. ja Kouvolassa torstaina 12.12. Kouluttajana toimii Essi Kortesalo.

Lisätietoja
Taru Mikkonen
taru.mikkonen@kinno.fi
040 489 9284

LinkedIn työnhaussa koulutus Kouvola ja Iitti