Julkaistu 3.5.2019
Maksuton hygieniapassitesti Iitissä

Rekrystä toimeen -hanke tarjoaa maksuttoman hygieniapassitestin 17-29-vuotiaille iittiläisille ja kouvolalaisille. Mukaan mahtuu 15 nopeinta. Testi järjestetään Iitissä.

Rekrystä toimeen -hanke tarjoaa hygieniapassitestin vuosina 1990-2002 syntyneille eli 17-29-vuotiaille kouvolalaisille ja iittiläisille nuorille (asuinpaikka Kouvola tai Iitti). Testi järjestetään Iitin Kausalassa Ravilinnan kahviossa torstaina 23.5. kello 16.30 alkaen. Testissä ja siihen liittyvässä oheisohjelmassa menee noin kaksi tuntia.

Testin pääsee suorittamaan maksutta 15 nopeinta. Testiin voivat ilmoittautua myös muut kuin hankkeen kohderyhmään kuuluvat. Heidän osallistumisensa eli testin hinnan 43 euroa laskuttaa Maa- ja kotitalousnaiset osallistujilta suoraan.

Hygieniapassia tarvitaan muun muassa ravintola- ja kahvilatyössä – käytännössä aina, kun ollaan tekemisissä pakkaamattomien elintarvikkeiden kanssa. Testin hyväksytysti suorittaneet saavat hygieniaosaamiskortin, joka on aina voimassa. Kouluttajana ja testaajana toimii Hannele Veteli (ETM, ruoka-asiantuntija).

Testiä ei edellä koulutusosio vaan osallistujien on tutustuttava tentittävään materiaaliin itsenäisesti. Linkit materiaaleihin ja tarkemmat ohjeet lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse kahden arkipäivän sisällä ilmoittautumisesta.

Testiin voi ilmoittautua perjantaihin 17.5. kello 16 saakka. Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova. Paikalle saapumatta jättämiset laskutetaan myös niiltä, joille hanke tarjoaa testin. Laskutussumma kaikille perumatta jättäneille on testin hinta eli 43 euroa. Peruutukset tulee tehdä tiistaina 21.5. klo 16 mennessä Taru Mikkoselle taru.mikkonen@kinno.fi tai 020 615 5484.

Hygienipassitesti Iitin Kausalassa Ravilinnassa torstaina 23.5.2019 kello 16.30 alkaen (Veteraanitie 1, 47400 Kausala).

Rekrystä toimeen –hanketta rahoittavat Hämeen ELY-keskus, Kouvolan kaupunki ja Iitin kunta