Julkaistu 30.7.2019
Miehille luovaa työnhakuvalmennusta – avoimissa ovissa lisätietoa valmennuksesta

Kouvolassa toteutetaan työttöminä työnhakijoina oleville miehille oma työnhaun valmennusryhmä. Avoimissa ovissa on mahdollisuus kuulla ja kysyä aiheesta lisää.

Työnhaun performanssi -valmennusryhmät järjestetään syksyllä 2019 ja keväällä 2020. Työnhakuvalmennus on maksuton ja tarkoitettu kaikenikäisille kouvolalaisille työttömänä työnhakijana oleville miehille, jotka haluavat tukea työllistymiseensä.

Valmennuksiin liittyen järjestetään avoimet ovet Kouvolan Teatterin Klubilla tiistaina 13.8. kello 15-17. Avoimiin oviin ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet.

Työnhaun performanssin avoimissa ovissa on mahdollista tutustua valmennuksessa käytettäviin työtapoihin. Valmennuksen vetäjät vastaavat kysymyksiin ja esittelevät valmennuksen sisältöä. Avoimissa ovissa tehdään myös joitain soveltavan teatterin harjoitteita, joihin voi vapaasti osallistua tai vain seurata harjoitteita.

Tarjolla on pulla-kaffit, joten nyt on hyvä tilaisuus viedä kaveri kahville!

Työnhaun performanssin avoimet ovet tiistaina 13.8. kello 15-17 Kouvolan Teatterin Klubilla (pieni näyttämö).

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Xamkin ja Kouvolan teatterin hanke jatkuu vuoden 2020 loppuun saakka. Lue hankkeesta lisää Xamkin sivuilta tai Facbookista tai ota yhteyttä projektipäällikkö Laura Lehtiseen laura.lehtinen@xamk.fi, 044 702 8451.

Työnhaun performanssi Kouvola