Julkaistu 16.1.2019
Nuoret ja työnantajat kohtaavat Iitin Kesätyötreffeillä

Iitin Kesätyötreffit tuo jälleen iittiläiset työnhakijat ja työnantajat yhteen. Tapahtumassa työnhakijoilla on mahdollisuus tehdä vaikutus työnantajiin ja työnantajilla puolestaan on tilaisuus kohdata hakijoita kasvotusten.

Iitin Kesätyötreffit on rekrytointimessu, jossa työnantajat ovat valmiita kertomaan avoimista paikoistaan ja myös haastattelevat työnhakijoita. Työnhakijoilla on mahdollisuus kysellä avoimista paikoista ja tehdä vaikutus työnantajiin kasvotusten.

Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin, mutta se on suunnattu erityisesti nuorille kesätyönhakijoille. Tapahtumaan ovat tervetulleita työnantajat Iitistä ja Kouvolasta.

Listaa paikalle saapuvista työnantajista päivitetään tämän uutisen alle ja Facebook-tapahtumaan sitä mukaan kun ilmoittautumisia tulee.

Ennen varsinaista tapahtumaa työnhakijoilla on mahdollisuus harjoitella työhaastatteluja kello 15-17. Myös muita vinkkejä voi kysellä siihen, miten lähestyä työnantajia, miten kertoa osaamisestaan tai millaisia vahvuuksia tuoda esiin haastatteluissa.

Tapahtuman aikana on mahdollisuus kysyä myös Iitin kunnan kesätyösetelistä työllisyyskoordinaattori Tanja Tuomelta. Paikalla on myös TE-palvelut, jolta voi kysyä heillä avoimena olevista kotimaan ja Euroopan (kesä)työpaikoista.

Tapahtumaan kannattaa ottaa mukaan oma CV eli ansioluettelo. Jos CV on tekemättä tai päivittämättä, apuja siihen saa Iitin Nuokulla tiistaina 5.2.2019 kello 16-19.

Työnantajat voivat ilmoittautua mukaan tapahtumaan Taru Mikkoselle 040 489 9284 taru.mikkonen@kinno.fi tai Tanja Tuomelle 040 701 4227 tanja.tuomi@iitti.fi.

Iitin Kesätyötreffit tiistaina 12.2.2019 kello 17-19 Kausalan Ravilinnan kahviossa (Veteraanitie 2).

Tapahtuman toteuttavat yhteistyössä Rekrystä toimeen -hanke, Iitin nuorisotyö ja työllisyyskoordinaattori.

Mukaan ilmoittautuneet työnantajat
Iitin pyrintö
Rutin mansikkatila
Iitin kirkonkylän kioski
Supventures
Yli-Kaitalan lomamökit
Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy, Iitin Ehtookoti
Atplast
Wipak Oy
S-Market Kausala
Iitin rakennuspalvelu / Iitin kiinteistöpalvelu
Kausalan kiinteistö- ja siivouspalvelu
Pohjois-Kymen 4H & 4H-yrittäjyys
Med in Service
Suomen Asuntomessut
Iitin kunnan ja seurakunnan nuorisotyö/varhaisnuorten leiri-isoshaku

"Kylmäpisteinä" seuraavat yritykset (eli kuvaukset paikoista ja hakuohjeet):
Kausalan torin jäätelökioski (kylmäpiste)
Coronaria Kotikylä Iltatuuli
Halton Oy

Iitin Kesätyötreffit