Julkaistu 29.10.2019
Nuorille tarjolla pizzaa ja workshoppausta

Olisiko sinulla sana sanottavana siihen, miten kouvolalaiset ja iittiläiset yritykset rekrytoivat ja perehdyttävät? Omaatko hyviä tai huonoja kokemuksia ja haluaisit vaikuttaa siihen, miten jatkossa toimitaan? Niin ja haluatko ilmaiseksi leffaan?

Työnhaku - onko se vaikeaa, pelottavaa vai ihan selkee juttu? Mites sitten ekat duunipäivät, mitä kaikkea pitää huomioida tai osata kysyä, kun hommat alkavat? Tule pureskelemaan näitä aiheita ja vaikuta siihen, miten työelämän pelisäännöt kirjoitetaan Kouvolan seudulla! Tässä workshopissa kuunnellaan kaikkia. Jos olet alle 30-vuotias, olet joskus hakenut töitä ja ollut ensimmäistä päivää töissä tai nämä asiat ovat juuri nyt sinulle ajankohtaisia, tule mukaan!

Workshopissa on tarjolla pizzaa ja muuta herkkua - nälkä ei siis yllätä! Workshop starttaa kello 14.00 ja päättyy kello 17.00. Jokainen osallistuja saa lähtiessään kiitokseksi työpanoksestaan leffalipun.

Työelämän pelisäännöt -workshop on osa kolmen työpajan kokonaisuutta, jonka aineistosta koostetaan työelämään suuntaavien nuorten osaajien ja töitä tarjoavien tahojen yhteisistä pelisäännösitä kertova opas. Ensimmäinen workshop on suunnattu nuorille, toinen työnantajille ja kolmas workshop on molempien tahojen yhteinen hetki. Se on siis erinomainen tilaisuus kohdata työnantajia ja tehdä vaikutus.

Workshopit järjestetään Kouvolan keskustassa. Mukaan ilmoittautuneet saavat tarkemman tiedon paikasta.

Ilmoittaudu mukaan ja vaikuta siihen, miten työntekijöitä palkataan jatkossa ja millaista perehdytystä he saavat!

Työelämän pelisäännöt -työpaja Kouvolan keskustassa torstaina 14.11.2019 kello 14.00-17.00

Lisätietoja
Taru Mikkonen
taru.mikkonen@kinno.fi
040 489 9284

Työpaja nuorille Kouvola