Julkaistu 2.9.2019
Nuorten ilmoittautuminen Päivä Johtajana -tempaukseen alkoi

Päivä Johtajana -tempauksessa nuoret pääsevät tutustumaan johtajien, yrittäjien ja päälliköiden työpäivään. Samalla pääsee näkemään, millaisia työnantajia Kouvolassa ja Iitissä toimii. Nuorten ilmoittautuminen tempaukseen on nyt auki.

Päivä Johtajana -tempaus on yrittäjille, johtajille ja päälliköille yksi tavallinen työpäivä, mutta nuorille ainutlaatuinen tilaisuus tutustua heidän työnkuviin. Tempaus toteutetaan Kouvolassa ja Iitissä keskiviikkona 30.10.2019. Nuorten ilmoittautuminen tempaukseen on nyt auki ja ilmoittautua voi täällä.

Kukin nuori ja johtaja sopii keskenään päivän pituuden. Nuoret voivat mennä yrityksiin myös pareittain. Ilmoittautuessaan voi esittää toiveita johtajasta tai yrityksestä, johon haluaisi tutustua, mutta on hyvä muistaa sekin, että kaikkia toiveita ei voida toteuttaa.

Tempaukseen liittyy sparraus-illat kello 17-19 maanantaina 14.10. Iitissä, keskiviikkona 15.10. ja torstaina 17.10. Kouvolassa. Illoista voi valita itselleen parhaiten sopivan ajankohdan ja nuoret saavat niistä erikseen lisätietoa. Parin tunnin sparrausten ideana on auttaa nuoria valmistautumaan omaan päiväänsä johtajien ja yrittäjien mukana. Luvassa on ainakin pientä purtavaa ja johtajien vinkkejä päivään.

Nuori, ilmoittaudu mukaan 30.9.2019 mennessä!

Katso mukaan jo ilmoittautuneet johtajat Kouvolan Nuorkauppakamarin sivuilta.

Päivä Johtajana -tempaus keskiviikkona 30.10.2019 Kouvolassa ja Iitissä.

Lisätietoja:

Taru Mikkonen
taru.mikkonen@kinno.fi
040 489 9284

Sini Immonen
sini.immonen@jci.fi
044 020 9855

Päivä Johtajana Kouvola ja Iitti