Julkaistu 19.11.2019
Osaatko antaa palautetta ja ottaa sitä vastaan?

Palautteen antaminen ja sen vastaanottaminen on vaikea laji. Osaatko sinä ottaa vastaan rakentavaa palautetta omasta toiminnastasi? Miltä kehut sinusta tuntuvat? Joskus tunteet valtaavat mielen ja palautetta tulee annettua äkkipikaistuksissaan. Miten antaa palautetta niin, että asia menee perille ja tulet ymmärretyksi? Mitkä ovat palautteen annon sudenkuopat? Entä mikä on palautteen annon hampurilaismalli?

Essi Kortesalo Kouvolan Nuorkauppakamarista kouluttaa palautteen antamisesta ja sen vastaanottamisesta etenkin työelämässä. Hän antaa koulutuksessa vinkkejä myös siihen, miten asioita voi ottaa puheeksi työelämässä. Essi on toiminut vuosia esimiehenä niin palvelualalla kuin julkisella sektorilla. Erilaisten konfliktitilanteiden hoitamisesta hänellä on kymmenen vuoden kokemus riita- ja rikosasioiden sovittelijana. Palautteen antaminen, sen vastaanottaminen ja asioiden puheeksi ottaminen ovatkin hänelle työ- ja harrastustoiminnassa tutuksi tulleita asioita.

Koulutuksessa asioita käydään läpi esimerkkien avulla ja vuorovaikutteisesti keskustellen.

Koulutus on avoin ja maksuton kaikille kiinnostuneille. Koulutuksen toteuttavat yhteistyössä Rekrystä toimeen -hanke, Kouvolan Nuorkauppakamari, Ohjaamo Kouvola ja Iitin nuorisotyö.

Palautteen antaminen ja vastaanottaminen -koulutus Iitin kunnantalolla (Rautatienkatu 20, 47400 Kausala) keskiviikkona 11.12. kello 16.00-18.00 ja Kouvolan Ohjaamossa (Kouvolankatu 28, 45100 Kouvola) torstaina 12.12. kello 16.00-18.00.