Julkaistu 1.4.2020
Rekrystä toimeen -hanke päättyy

On tullut aika kiittää kaikkia teitä, jotka olette olleet mukana Duunista toimeen- ja Rekrystä toimeen -hankkeiden toiminnassa!

Duunista toimeen -hanke käynnistyi syyskuussa 2015 ja Rekrystä toimeen jatkoi työtä nuorten työllisyyden parissa tammikuusta 2018 lähtien. Nyt on tullut aika kiittää. Rekrystä toimeen -hanke päättyy, mutta työ nuorten työllisyyden edistämiseksi jatkuu Kouvolassa ja Iitissä muiden tahojen toimesta.

Kiitos kaikille teille, jotka olette kulkeneet mukana ja mahdollistaneet hankkeen toimenpiteet ja yhteistyön!

Kuluneisiin 4,5 vuoteen on mahtunut paljon. Yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa Duunista toimeen- ja Rekrystä toimeen -hanke ovat olleet mukana muun muassa seuraavien juttujen käynnistämisessä: 

  • Kouvolan seudun suurin rekrytointitapahtuma Duunitreffit
  • Työnhaun pikatreffit Kouvolan Ohjaamossa
  • Uusien alkujen festarit Kouvolassa
  • Iitin kesätyötreffit
  • Tuunaa tulevaisuutesi -valmennus Ohjaamossa
  • Työnhakutiimi Ohjaamossa
  • Päivä Johtajana -tempauksen tuunaaminen ja jalkauttaminen uudella tapaa oppilaitoksiin
  • Opas rekrytointiin ja perehdyttämiseen (maksuton opas on ladattavissa Kinnon sivuilta ja painettuja versioita saa Kinnosta, Ohjaamosta, Kouvolan kaupungin yrityskoordinaattorilta ja Iitin työllisyyskoordinaattorilta niin kauan kuin niitä riittää)

Lisäksi nuoria ja työnantajia kohdattiin ja kohtautettiin useissa muissa tapahtumissa ja koulutuksissa. Tavoitteena oli kehittää nuorten työnhaku- ja työelämätaitoja ja sitä todellakin tehtiin!

Työllistämistoimenpiteitä ei tehdä yksin. Lämmin kiitos kaikille yhteistyökumppaneille, mutta erityisesti heille, joiden kanssa yhteistyö on ollut erityisen tiivistä: Kouvolan Ohjaamo, Iitin nuorisotyö ja työllisyyskoordinaattori, Kouvolan kaupungin yrityskoordinaattori, Kaakkois-Suomen TE-toimisto, Ohjaamon Onni-hanke, Xamkin jo päättynyt Motiivi-hanke ja Ksaon Digiaktorit -hanke sekä Pohjois-Kymen 4H:n Polku 4H-yrittäjyyteen -hanke. Yhteistyö on voimaa!

Kiitos!

Taru Mikkonen
Projektipäällikkö
Rekrystä toimeen -hanke