Julkaistu 6.9.2019
Rekrytoijan vinkit työnhakuun -koulutukset Iitissä ja Kouvolassa

Syksyllä työnhakijoille on koulutuksia työnhakuun liittyen Kouvolassa ja Iitissä. Syyskuun koulutusten teemana on rekrytoijan vinkit työnhakuun.

Syksyn aikana Kouvolassa ja Iitissä on neljä eri koulutusta työnhakuun liittyvistä aiheista. Kouvolassa ja Iitissä toistuvat samat koulutukset. Kouvolassa kouluttaudutaan Kouvolan Ohjaamossa, Iitissä kunnantantalolla. Koulutukset ovat avoimia ja maksuttomia kaikille työttömille työnhakijoille.

Syksyn ensimmäisen koulutuksen aiheena on rekrytoijan vinkit työnhakuun. Kouvolassa ja Iitissä vinkkejä antaa Työvoimaa.com -yrityksen liiketoiminta- ja henkilöstöjohtaja, rekrytoinneista vastaava Tuure Tervonen. Koulutuksen aikana Tuure antaa vinkkejä siihen, mitä rekrytoija etsii, millainen CV tai hakemus toimii, mikä saa rekrytoijan kiinnostumaan työnhakijasta, mistä tekijöitä etsitään ja mikä vaikuttaa työllistymiseen, miten työhaastatteluun voi valmistautua ja mikä pelastaa tai pilaa työhaastattelun. Tuurella on muutama fakta myös siihen, mikä on HR-yritysten rooli työllistämisen kentällä, miksi yritykset käyttävät HR-yrityksiä rekrytoimaan työntekijöitä itselleen, miten HR-yritykset toimii ja miten se vaikuttaa työntekijöiden työllistymiseen. Jos joskus olet miettinyt, miten niin sanotut "vuokrafirmat" toimii, nyt on hyvä tilaisuus puhua suunsa puhtaaksi ja kysyä kaikki, mikä mieltä askarruttaa! Halukkaat pääsevät harjoittelemaan lisäksi työhaastatteluja ja omaan CV:n tai hakemukseen voi niin ikään kysyä ammattilaisen kommenttia.

Syksyn muut kolme koulutusta ovat loka-, marras- ja joulukuussa. Lokakuun koulutuksesta löytyy lisätietoa täältä. Koulutukset toteuttaa yhteistyössä Rekrystä toimeen -hanke ja Kouvolan Nuorkauppakamari. Myös nuorkauppakamarilaiset ovat tervetulleita koulutuksiin. 

Rekrytoijan vinkit työnhakuun -koulutus Iitin kunnantalolla (valtuustosali) keskiviikkona 25.9.2019 kello 16.00-18.00 ja Kouvolan Ohjaamossa maanantaina 30.9.2019 kello 16.00-18.00.

 

Lisätietoja
Taru Mikkonen
taru.mikkonen@kinno.fi
040 489 9284

Koulutus rekrytoijan vinkit Kouvola ja Iitti