Julkaistu 6.8.2019
Syksy starttaa Työnhaun pikatreffeillä elokuussa

Syksyn ensimmäiset Työnhaun pikatreffit on elokuussa Ohjaamossa. Työpaikkojen lisäksi samalla kertaa voi kysellä töistä ja vapaaehtoistyöstä ulkomailla, oppisopimuskoulutuksesta, 4H-yrittäjyydestä tai vaikkapa työkokeilupaikoista yrityksissä.

Syksyn pikatreffit käynnistyvät elokuussa. Ensimmäiset pikatreffit on suunnattu erityisesti työkokeilu- ja työssäoppimispaikkoja tarjoaville yrityksille, mutta myös työntekijöitä etsiviä työnantajat mahtuvat mukaan.

Tapahtuma on kaikille osallistujille maksuton. Työnhakijoiden ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja paikalle voi tulla koska vain kello 13-16 välillä. Osallistuja itse päättää, keiden työnantajien haastatteluihin menee. Paikalle voi tulla myös ihan vain katsomaan, millainen tapahtuma pikatreffit on.

Samaan aikaan pikatreffien kanssa on Välivuosi - ulkomaille vai töihin? -tapahtuma, jossa on mahdollisuus kysyä muun muassa työpaikoista ja vapaaehtoistyöstä ulkomailla.

Työnhaun pikatreffit käynnistyvät kello 13 työnantajien esittäytymisillä. Sen jälkeen käynnistyvät noin vartin mittaiset pikatyöhaastattelut. Työnhakijat valitsevat, keiden työnantajien haastatteluihin haluavat.
Pikahaastatteluiden jälkeen työnantaja päättää, pyytääkö haastateltavaa esimerkiksi perusteellisempaan haastatteluun. Haastatteluaikoja on rajallinen määrä, joten kannattaa olla ajoissa paikalla.
Paikalle voi tulla ilman CV:tä, mutta jos sellainen on valmiina, kannattaa mukaan ottaa useampikin kopio.
 
Mukana ovat
Lisäpalvelu Kouvola Oy
Projektivoima
Suoramarkkinointi Mega Oy
VMP Group Oy
- Haussa on muun muassa tuotantotyöntekijöitä, kaupan alan osaajia, kahvilatyöntekijöitä, kuorma- ja yhdistelmäajoneuvonkuljettajia.
Wickholm Talotekniikka
- Työssäoppimispaikkoja talotekniikan alalta, kuten putkiasentaja, ilmanvaihtoasentaja, huoltoasentaja, sähkö- ja automaatioasentaja ja LVI-myyjä.
 
Mukaan ilmoittautuneet työnantajat julkaistaan myös Facebook-tapahtumassa sitä mukaa kun heidän tulonsa vahvistuu. Paikkoja on rajallisesti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
 
Paikalla on myös Linda Nevalainen Pohjois-Kymen 4H:sta, jolta voi kysellä alle 28-vuotiaille mahdollisesta 4H-yrittäjyydestä, ja Kouvolan seudun ammattiopiston oppisopimus- ja työelämäkoordinaattori Tommi Neuvonen. Paikalla on myös Aikuiskoulutus Taitaja (ent. Aikuiskoulutuskeskus Kouvola).
 
Työnantajat voivat ilmoittautua tapahtumaan täällä
 
Työnhaun pikatreffit torstaina 22.8.2019 kello 13-16 Kouvolan Ohjaamossa (Kouvolankatu 28, 45100 Kouvola).
Samaan aikaan Ohjaamossa on Välivuosi – ulkomaille vai töihin? -tapahtuma.
 
Lisätietoja
Taru Mikkonen taru.mikkonen@kinno.fi 020 615 5484
Anita Kirkkopelto-Marttila anita.kirkkopelto-marttila@te-toimisto.fi 029 504 2087
Työnhaun pikatreffit Kouvola