Julkaistu 29.8.2019
Syyskuussa kahdet Työnhaun pikatreffit

Syyskuussa työnantajat  ja työnhakijat kohtaavat kahdesti: ensin Ohjaamossa ja seuraavalla viikolla Kouvolan seudun ammattiopiston soteklinikka Hellissä.

Syksyn työnhakutapahtuma käynnistyivät elokuussa ja syyskuussa on luvassa kahden Työnhaun pikatreffit. Ohjaamoon ovat tervetulleita kaikki työnantajat torstaina 19.9. kello 13-16. Seuraavalla viikolla pikatreffit rantautuu Kouvolan seudun ammattiopiston soteklinikka Helliin Kuusankoskelle tiistaina 24.9. kello 10-13. Soten pikatreffeille voivat ilmoittautua sote-alan töitä ja työssäoppimispaikkoja tarjoavat työnantajat. Molempiin tapahtumiin on työnantajien ilmoittautuminen jo auki.

Tapahtuma on kaikille osallistujille maksuton. Työnhakijoiden ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja paikalle voi tulla koska vain tapahtuman aikana. Osallistuja itse päättää, keiden työnantajien haastatteluihin menee. Paikalle voi tulla myös ihan vain katsomaan, millainen tapahtuma pikatreffit on.

Työnhaun pikatreffit alkaa työnantajien esittäytymisillä. Sen jälkeen käynnistyvät noin vartin mittaiset pikatyöhaastattelut. Työnhakijat valitsevat, keiden työnantajien haastatteluihin haluavat.

Pikahaastatteluiden jälkeen työnantaja päättää, pyytääkö haastateltavaa esimerkiksi perusteellisempaan haastatteluun. Haastatteluaikoja on rajallinen määrä, joten kannattaa olla ajoissa paikalla.

Ohjaamon pikatreffeillä on mukana Kouvolan seudun ammattiopiston oppisopimus- ja työelämäkoordinaattori Tommi Neuvonen, jolta on mahdollisuus kysyä oppisopimuskoulutuksesta, ja Pohjois-Kymen 4H:n projektipäällikkö Linda Nevalainen, joka auttaa alkuun 4H-yrittäjyydessä. Soten pikatreffeillä Tommi on tavattavissa kello 12-13 ja Linda koko tapahtuman ajan.

Tapahtuman työnantajia päivitetään myös Facebook-tapahtumiin. Ohjaamon pikatreffien tapahtumaan pääset tästä ja KSAOn pikatreffien tapahtumaan tästä.

Ohjaamon pikatreffeille ovat ilmoittautuneet mukaan

Amiko Kouvola Oy (muun muassa myyjä, kokoonpanija, kirvesmies, muoviasentaja)
Tyovoimaa.com (kokkeja, plokkareita, anniskelijoita, keittiöapulaisia, kioskityöntekijöitä, kahvilatyöntekijöitä)
Go On Kouvola (Rengasasentaja, tuotantotyöntekijä, kokoonpanotyöntekijä, metallityöntekijä)

Mukana ovat myös Aloedreams Oy ja Kauneusakatemia Lumous Oy. Jos yrittäjyys kauneuden ja terveyden parissa kiinnostaa, tule kysymään, miten yrittäjyyteen pääsee kiinni.

Soten pikatreffeille ovat ilmoittautuneet mukaan

Mukaan ovat ilmoittautuneet muun muassa:
MLL Kymen Piiri
- Ammatilliset perhepalvelut tarjoavat lähihoitajan opinnot suorittaneille keikkatyötä mm lapsiperheiden kotipalvelussa. Lisäksi mahdollisuus pyrkiä perehdytyksen kautta MLLn lasten hoitajaksi, jolloin perhe toimii työnantajana.
Terveystalo Julkiset palvelut Oy
- Erikoissairaanhoidon ympärivuorokautisissa kotihoitotiimeissä, lh /sh.
 
Attendo Kankaronmäki
- Avoinna vakituisia paikkoja sekä määräaikaisia vanhempainvapaan sijaisuuksia. Lisäksi otamme miellämme listoillemme uusia tuntityöntekijöitä sekä tarjoamme mahdollisuutta opiskelun loppuvaiheessa suorittaa harjoittelun oppisopimuksella.
 
Debora Oy
- Tuntityöntekijöiksi hoitajia, avustajia, perhetyöntekijöitä, tukihenkilöitä, siistijöitä. Asiakkaina lapsia, nuoria, perheitä, vammaisia, ikäihmisiä ympäri Kymenlaaksoa.
 
Attendo Oy
- Lähihoitajan, hoiva-apulaisen ja laitoshuoltajan eri pituisia sijaisuuksia.
 
Arjessa
- Muun muassa harjoittelijoita ja keikkareita töihin.
 
Vetrea Terveys Oy
- Avoinna on henkilökohtaisen avustajan töitä. Työ kohdistuu kotikäynteihin asiakkaiden kotona.
 
Käpylän palvelukeskus
- Hoitajan sijaisuudet, keikkatyö. Vaaditaan 18 vuoden ikä sekä suoritetut lääkeopinnot.
 
Mehiläinen
- Hoiva-avustaja, lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi.
 
Elimäen Puustelli ry
Kymsote

Ohjaamon pikatreffeille työnantajat voivat ilmoittautua tästä linkistä ja soten pikatreffeille tästä.

Työnhaun pikatreffit Kouvolan Ohjaamossa torstaina 19.9. kello 13-16 (Kouvolankatu 28, Kouvola) ja soteklinikka Hellissä tiistaina 24.9. kello 10-13 (Valtakatu 36 L 3, Kuusankoski).

Muut syksyn Työnhaun pikatreffit Ohjaamossa torstaina 17.10. ja 21.11. kello 13-16.

Lisätietoja
Taru Mikkonen taru.mikkonen@kinno.fi 020 615 5484
Anita Kirkkopelto-Marttila anita.kirkkopelto-marttila@te-toimisto.fi 029 504 2087
Työnhaun pikatreffit Kouvola