Julkaistu 20.6.2019
Tulevaisuuksia tuunataan taas lokakuussa

Tuunaa tulevaisuutesi -valmennus käynnistyy lokakuussa. Ilmoittautuminen valmennukseen on jo auki.

Tuunaa tulevaisuutesi -valmennus on tarkoitettu 16-29-vuotiaille nuorille aikuisille, jotka miettivät, mikä on heidän seuraava steppi. Valmennuksen tavoitteena on sparrata kohti tulevaisuutta, oli se sitten työ, koulutuspaikka tai jokin muu asia. Osallistujia autetaan löytämään omia vahvuuksia ja näkökulmia ja avataan erilaisia mahdollisuuksia jatkaa kohti tulevaisuutta.

Valmennus käynnistyy 8.10. ja se ajoittuu neljälle viikolle. Lähipäiviä on kaikkiaan kaksitoista. Valmennuksen aikana on mahdollisuus päästä tutustumaan johonkin alaan työpaikalla tai koulutukseen oppilaitoksessa, mikäli osallistuja niin haluaa. Tutustumisjakso ajoittuu 21.-25.10. väliseen aikaan. Paikan miettimisessä ja etsimisessä autetaan. Tutustumisjakso ei ole pakollinen.

Valmennus järjestetään Kouvolan Ohjaamossa ja kaikki hakijat haastatellaan. Valmennuksen jälkeen tai sen aikana jokaisen osallistujan kanssa käydään yksilökeskustelu, jonka tavoitteena on kartoittaa seuraavia askelmerkkejä valmennuksen päättymisen jälkeen.

Valmennus on osa Ohjaamon toimintaa ja sen toteuttavat yhteistyössä Ohjaamo, Rekrystä toimeen -hanke, Mentoring NEETs -hanke ja Onni-hanke.

Osallistujat saavat osallistumisestaan todistuksen. Valmennus on vapaaehtoinen ja maksuton eikä se kerrytä aktiivimallia. Valmennuspäivinä tarjotaan välipala. Valmennuspäivät ovat 8.-10.10., 15.-17.10., 22.-24.10. ja 29.-31.10. Valmennuksen kesto on päivittäin kello 10-15.
 

Ilmoittautumiset ja lisätietoja
Elisabet Mäkinen
050 322 8189
elisabet.makinen@te-toimisto.fi

Lue ensimmäisen valmennuksen tunnelmia Duunista toimeen -sivuston Onnistumistarinoista.

tuunaa tulevaisuutesi -valmennus