Julkaistu 29.10.2019
Työnantaja - tule mukaan työpajaan ja aamiaiselle!

Työnantaja, työllisyyden parissa toimiva tai HR-asiantuntija, haluatko tuoda oman osaamisesi ja asiantuntijuutesi osaksi Kouvolan ja Iitin työnantajille suunnattua opasta?

Miten tavoitetaan nuori osaava työntekijä? Entä mitkä ovat avaimet työsuhteen sujuvaan starttiin, perehdyttämiseen ja nuoren raikkaan potentiaalin rohkaisemiseen? Tule työstämään näitä aiheita ja vaikuta siihen, miten hyvä työpaikka kehittää hyvää tekijää!

Työelämän pelisäännöt -työpaja on osa kolmen työpajan kokonaisuutta, jonka aineistosta kootaan työelämään suuntaavien ja töitä tarjoavien tahojen yhteisistä pelisäännöistä kertova opas. Opas tulee maksutta jakoon Kouvolan ja Iitin työnantajille, yhdistyksille ja muille työllistäville tahoille. Oppaiden tavoitteena on auttaa erityisesti ensimmäisten työntekijöiden rekrytoinnissa ja nuorten työntekijöiden perehdyttämisessä.

Ensimmäinen työpaja on suunnattu nuorille, toinen työnantajille ja kolmas työpaja on molempien tahojen yhteinen hetki, jolloin tekijät kohtaavat työnantajat.

Työpajat järjestetään Kouvolan keskustassa. Tarkka paikka ilmoitetaan mukaan ilmoittautuneille.

Tarjolla on raikasta aamupalaa kello 7.30-8.00. Työpaja alkaa kello 8.00 ja tilaisuus päättyy kello 11.00.

Ilmoittaudu mukaan!

Työelämän pelisäännöt -työpaja Kouvolan keskustassa torstaina 21.11.2019 kello 8.00-11.00

Lisätietoja
Taru Mikkonen
taru.mikkonen@kinno.fi
040 489 9284

Työpaja työnantajille Kouvola