Julkaistu 3.9.2019
Työnhakutiimissä kuullaan rekrytoijan vinkit työnhakuun

Työnhakutiimi starttaa rekrytoijan vinkeillä. Rekrytoija Tuure Tervonen on syyskuun Työnhakutiimin ensimmäinen asiantuntija.

Syksyn ensimmäinen Työnhakutiimin tapaaminen on keskiviikkona 4.9.2019. Ryhmä kokoontuu joka toinen viikko ja kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona on luvassa asiantuntijan puheenvuoro työnhakuun liittyvistä asioista. Syyskuun teemana on rekrytoijan vinkit työnhakuun - miten herättää positiivista huomiota työhakemuksella, mitä CV:stä katsotaan, miten rekrytoija tekee päätöksen keitä kutsuu haastatteluun ja mikä haastattelussa voi onnistua tai mennä pieleen. Asiantuntijana Työvoimaa.com -yrityksen Tuure Tervonen. Tuure tekee työksensä rekrytointeja, joten luvassa on varmasti hyviä vinkkejä työnhakijoille!

Työnhakutiimi on työtä hakevien oma ryhmä, jossa voi jutella työnhakuun liittyvistä kysymyksistä. Ryhmä kokoontuu parillisten viikkojen keskiviikkoina kello 13-15 Ohjaamossa. Jos tuntuu, ettei omasta lähipiiristä löydy samassa tilanteessa olevaa, niin työnhakutiimistä löytyy! Tiimissä voi halutessaan hioa työhakemuksia ja ansioluetteloita, kysellä vinkkejä työnhakuun ja työhaastatteluihin tai jakaa omaa osaamistaan muille.

Tapahtumat ovat vapaamuotoisia ja vapaaehtoisia ja suunnattu alle 30-vuotiaille työnhakijoille. Mukaan saa tulla jokainen, jolle työn etsiminen on ajankohtaista. Ennakkoilmoittautumisia ei tarvita ja tilaisuudet ovat luonnollisesti maksuttomia.

Työnhakutiimi Kouvolan Ohjaamossa joka toinen keskiviikko alkaen keskiviikkona 4.9. kello 13-15. Sitä seuraavat ajankohdat ovat 18.9., 2.10., 16.10., 30.10., 13.11., 27.11. ja vuoden viimeinen kerta 11.12. Asiantuntijoiden alustukset on kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona syys-, loka-, marras- ja joulukuussa.

Työnhakutiimin ensimmäisen kokoontumisen Facebook-tapahtuma.

Lisätietoja

Taru Mikkonen taru.mikkonen@kinno.fi 040 489 9284
Katja Tynys katja.tynys@te-toimisto 0295 042 209

Työnhakutiimi Kouvolan Ohjaamo