Rekrytapahtumat

Kouvolassa ja Iitissä järjestetään avoimia ja maksuttomia rekrytapahtumia, joissa voi tavata ja haastatella työnhakijoita ilman työhakemusten pyörittelyä. Sopivalta tuntuvan hakijan voi rekrytoida suoraan tai kutsua perusteellisempaan työhaastatteluun.

Iitin Kesätyötreffit
Iitissä järjestetään keväisin Kesätyötreffit, jossa paikalliset työnantajat ja kesätyönhakijat kohtaavat toisensa kasvotusten. Tapahtumassa on mahdollisuus esitellä avoimia kesätyöpaikkoja, neuvoa paikkojen hakemisessa ja haastatella hakijoita. Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta.

Duunitreffit
Kouvolan rekrytapahtumien vuosi käynnistyy helmikuussa Duunitreffeillä. Tapahtumaa on järjestetty jo vuodesta 2016 asti. Duunitreffien näytteilleasettajina on työnantajia, joilla on tarjolla avoimia työpaikkoja tai kesätöitä. Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta. Lisätiedot tapahtumasta: www.duunitreffit.fi

Työnhaun pikatreffit Kouvolassa
Keväällä ja syksyllä Kouvolassa järjestetään myös Työnhaun pikatreffejä, joissa työnantajat ja työnhakijat kohtaavat toisensa 15 minuuttia kestävissä työhaastatteluissa. Tapahtuman alussa työnantajat esittelevät avoimet työpaikat, jonka jälkeen työnhakijat voivat varata itselleen haastatteluaikoja haluamilleen työnantajille. Tapahtumia järjestetään Kouvolan Ohjaamossa ja paikallisissa ammattiin valmistavissa oppilaitoksissa.
Työnhaun pikatreffit Facebookissa.

Rekrytapahtumien lähestyessä tarkempaa tietoa löytyy Ajankohtaista-osiosta.