Rekrystä toimeen -hanke päättyy

On tullut aika kiittää kaikkia teitä, jotka olette olleet mukana Duunista toimeen- ja Rekrystä toimeen -hankkeiden toiminnassa!

Duunista toimeen -hanke käynnistyi syyskuussa 2015 ja Rekrystä toimeen jatkoi työtä nuorten työllisyyden parissa tammikuusta 2018 lähtien. Nyt on tullut aika kiittää. Rekrystä toimeen -hanke päättyy, mutta työ nuorten työllisyyden edistämiseksi jatkuu Kouvolassa ja Iitissä muiden tahojen toimesta.

Kiitos kaikille teille, jotka olette kulkeneet mukana ja mahdollistaneet hankkeen toimenpiteet ja yhteistyön!

Iitin Kesätyötreffit helmikuussa

Iitin Kesätyötreffeillä työnantajat ja työnhakijat kohtaavat. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton työnhakutapahtuma.

Iitin Kesätyötreffit järjestetään tänä vuonna Iitin lukiolla. Työnantajat ja työnhakijat kohtaavat toisensa tiistaina 18.2. kello 17-20. Mukaan ovat tervetulleita kaikki kesätöitä Iitin seudulla tarjoavat työnantajat ja muut tahot. Tapahtuma on maksuton sekä työnantajille että kävijöille. Painopiste on kesä- ja kausitöissä, mutta myös muihin töihin voi tapahtumassa etsiä tekijöitä.

Työnantaja - tule mukaan työpajaan ja aamiaiselle!

Työnantaja, työllisyyden parissa toimiva tai HR-asiantuntija, haluatko tuoda oman osaamisesi ja asiantuntijuutesi osaksi Kouvolan ja Iitin työnantajille suunnattua opasta?

Miten tavoitetaan nuori osaava työntekijä? Entä mitkä ovat avaimet työsuhteen sujuvaan starttiin, perehdyttämiseen ja nuoren raikkaan potentiaalin rohkaisemiseen? Tule työstämään näitä aiheita ja vaikuta siihen, miten hyvä työpaikka kehittää hyvää tekijää!

Duunitreffit 2020 - työnantaja ilmoittaudu mukaan!

Duunitreffit on Kouvolan seudun suurin rekrytointitapahtuma. Seuraavat Duunitreffit on helmikuussa 2020 ja työnantajien ilmoittautuminen on nyt avattu.

Duunitreffeillä työnhakijat ja työnantajat kohtaavat kasvotusten. Tapahtuma painottuu erityisesti kesä- ja kausitöihin mutta kuka tahansa työnantaja, joka etsii työntekijöitä tapahtuman aikaan, on tervetullut tapahtumaan. Tapahtuma järjestetään jo viidettä kertaa ja se on ottanut paikkansa kouvolalaisten työnhakijoiden keskuudessa.

LinkedIn haltuun – koulutusta tarjolla!

LinkedIn on hyvä työkalu työnhaussa. Jos palvelu ei ole tuttu tai oma profiili on vielä tekemättä, nyt on hyvä tilaisuus korjata tilanne. Koulutuksessa saa LinkedIn-profiilin tekemiseen apua kädestä pitäen.

Työnhaku on sirpaloitunut moneen eri kanavaan. LinkedIn on niistä yksi. Headhunterit etsivät palvelusta muitakin kuin korkean profiilin asiantuntijoita ja toimitusjohtajia. Omaa työnhakuaan voi edistää luomalla profiilin LinkedIniin ja olemalla sen avulla löydettävissä oman alan tehtäviin.

Tarjouspyyntöjä rekrytointi- ja perehdytysoppaaseen

Rekrytointi- ja perehdytysoppaan hankinta on nyt käynnissä. Tarjouksia voi jättää 25.9.2019 saakka.

 

Tarjouspyyntö perehdytys- ja rekrytointioppaan toteuttamiseen

Hankintayksikkö ja yhteystiedot
Kouvola Innovation Oy / Rekrystä toimeen –hanke
Y-tunnus 2221859-6
Paraatikenttä 4
45100 Kouvola
020 615 2710

Yhteyshenkilö: Taru Mikkonen
Sähköposti: taru.mikkonen@kinno.fi

Rekrytoijan vinkit työnhakuun -koulutukset Iitissä ja Kouvolassa

Syksyllä työnhakijoille on koulutuksia työnhakuun liittyen Kouvolassa ja Iitissä. Syyskuun koulutusten teemana on rekrytoijan vinkit työnhakuun.

Syksyn aikana Kouvolassa ja Iitissä on neljä eri koulutusta työnhakuun liittyvistä aiheista. Kouvolassa ja Iitissä toistuvat samat koulutukset. Kouvolassa kouluttaudutaan Kouvolan Ohjaamossa, Iitissä kunnantantalolla. Koulutukset ovat avoimia ja maksuttomia kaikille työttömille työnhakijoille.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Ajankohtaista