Tarjouspyyntöjä rekrytointi- ja perehdytysoppaaseen

Rekrytointi- ja perehdytysoppaan hankinta on nyt käynnissä. Tarjouksia voi jättää 25.9.2019 saakka.

 

Tarjouspyyntö perehdytys- ja rekrytointioppaan toteuttamiseen

Hankintayksikkö ja yhteystiedot
Kouvola Innovation Oy / Rekrystä toimeen –hanke
Y-tunnus 2221859-6
Paraatikenttä 4
45100 Kouvola
020 615 2710

Yhteyshenkilö: Taru Mikkonen
Sähköposti: taru.mikkonen@kinno.fi

Rekrytoijan vinkit työnhakuun -koulutukset Iitissä ja Kouvolassa

Syksyllä työnhakijoille on koulutuksia työnhakuun liittyen Kouvolassa ja Iitissä. Syyskuun koulutusten teemana on rekrytoijan vinkit työnhakuun.

Syksyn aikana Kouvolassa ja Iitissä on neljä eri koulutusta työnhakuun liittyvistä aiheista. Kouvolassa ja Iitissä toistuvat samat koulutukset. Kouvolassa kouluttaudutaan Kouvolan Ohjaamossa, Iitissä kunnantantalolla. Koulutukset ovat avoimia ja maksuttomia kaikille työttömille työnhakijoille.

Markkinavuoropuhelu rekrytointi- ja perehdytysoppaiden tuottamisesta

Rekrystä toimeen -hanke järjestää markkinavuoropuhelun rekrytointi- ja perehdyttämisoppaiden tuottamisesta. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki sellaiset yritykset, jotka haluavat kuulla hankinnasta lisää.

Kouvola Innovation Oy:n hallinnoima Rekrystä toimeen –hankkeen tavoitteena on kehittää Kouvolan ja Iitin työnantajien perehdyttämis- ja rekrytointiosaamista. Tähän liittyen hanke toteuttaa ostopalveluna paikallisille työnantajille suunnatut oppaat rekrytointiin ja työuraansa aloittavien nuorten perehdyttämiseen.  

Päivä Johtajana -tempauksen haku auki johtajille ja yrittäjille

Kouvolassa ja Iitissä toteutetaan lokakuussa Päivä Johtajana -tempaus. Nyt etsitään johtajia ja yrittäjiä, jotka ovat valmiita ottamaan nuoren tai pari yhdeksi päiväksi mukaansa seuramaan omaa arkeaan.

Johtajalle tai yrittäjälle tempaus on hyvä tilaisuus kuulla nuorten ajatuksia työelämästä. Se on myös mahdollisuus kuulla nuorten ajatuksia juuri omasta yrityksestä ja hioa yrityskuvaa.

Työnhakija tai työnantaja, tilaa uutiskirje!

Haluatko tietää, mitä työnhaussa Kouvolassa ja Iitissä tapahtuu? Tilaa uutiskirje, niin saat ajankohtaisen tiedon suoraan omaan sähköpostiisi.

Rekrystä toimeen -hanke lähettää työnhakijoille ja työnantajille uutiskirjeitä, joissa on heitä koskevia ajankohtaisia asioita. Molemmille on omat uutiskirjeensä, joita lähetetään noin kerran kuukaudessa kesäkuun 2020 loppuun saakka. Listalta pääsee myös pois niin halutessaan.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Ajankohtaista