Uusien alkujen festarit KSAO:lla marraskuussa

Opiskelijoille, työnhakijoille ja vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille järjestetään Uusien alkujen festarit Kouvolassa perjantaina 9.11.2018 kello 10-14. KSAO:lla järjestettävässä tapahtumassa paikalliset yhdistykset, yritykset ja oppilaitokset esittelevät toimintaansa.

Uusien alkujen festareilla paikalliset toimijat esittäytyvät ja kävijät saavat poimia itselleen uusia ajatuksia ja suunnitelmia. Kenties tapahtumasta löytyy uusi harrastus tai tulevaisuuden haaveammatti? Tarjolla myös edullinen keittolounas.

Iitissä esitellään oppisopimuskoulutusta

Iitin kunnantalon valtuustosalissa järjestetään torstaina 27.9. klo 15-17 oppisopimusinfo, jossa esitellään oppisopimuskoulutusta ja kuullaan työnantajan ja oppisopimuskouluttautujan omakohtaisia kokemuksia.

Tapahtuma on tarkoitettu niille, jotka ovat kiinnostuneita työn ohessa suoritettavasta ammattitutkinnosta ja työnantajille, jotka kaipaavat henkilöstölleen lisäkoulutusta tai haluavat rekrytoida henkilön, joka voi oppisopimuksella hankkia itselleen työssä tarvittavan koulutuksen.

Työtä tarjolla syksyn ensimmäisillä Työnhaun pikatreffeillä

Työnhaun pikatreffit on kaikille työnhakijoille avoin tapahtuma, jossa voi hakea paikalla olevien työnantajien avoimia työpaikkoja kävelemällä suoraan työhaastatteluun. Uutuutena on ennen tapahtuman alkua järjestettävä työnhaun work shop, jossa saa henkilökohtaista apua esim. CV:n kirjoittamisessa tai työhaastatteluun valmistautumisessa.

Syksyn ensimmäinen Työnhaun pikatreffit järjestetään Kouvolan Ohjaamossa (Kauppakeskus Valtari, Kouvolankatu 15) to 13.9.2018 klo 13-16. Mukana ovat ainakin seuraavat työnantajat:

Kevään viimeinen pikarekrytapahtuma kesäkuun alussa

Kevään viimeinen Työnhaun pikatreffit järjestetään Kouvolan Ohjaamossa to 7.6.2018 klo 13-16. Tapahtumassa työnhakijat voivat kävellä suoraan työhaastatteluun ja vakuuttaa työnantajan kasvotusten ilman työhakemusten kirjoittamista. Ensivaikutelma vaikuttaa paljon, ja tällaisissa rekrytointitapahtumissa työnantajat saavat tavata työnhakijat ja nähdä millaisia tyyppejä he ovat, ilman työhakemusrumbaa ja kaikkea siihen käytettyä aikaa.
 
Rekrytapahtumassa mukana olevat työnantajat:
 

Työnhakijat ja työnantajat kohtaavat toisensa Työnhaun pikatreffeillä

Työnhaun pikatreffit järjestetään Kouvolan Ohjaamossa to 17.5.2018 klo 13-16. Tapahtumassa työnhakijat voivat kävellä suoraan työhaastatteluun ja vakuuttaa työnantajan kasvotusten ilman työhakemusten kirjoittamista. Ensivaikutelma vaikuttaa paljon, ja tällaisissa rekrytapahtumissa työnantajat saavat tavata potentiaalisia työntekijöitä ja nähdä millaisia tyyppejä he ovat, ilman työhakemusrumbaa ja kaikkea siihen käytettyä aikaa.
 

Mistä tapahtumassa on kyse?

Työnhaun pikatreffit Kouvolan Ohjaamossa 12.4.

Työnhaun pikatreffit järjestetään Kouvolan Ohjaamossa to 12.4.2018 klo 13-16. Tule suoraan työhaastatteluun!

Tällä kertaa tarjolla on kesätöitä, jotka sopivat hyvin myös alaikäisille. Kesätyöntekijöitä etsitään kahvilatyöhön (useampi paikka) ja mainosten jakoon. Lisäksi voi kysellä ysiluokkalaisten kesätyöllistämisestä Kouvolassa tai (kesä)työpaikoista Euroopassa.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Tapahtuma