Work Pilots -kampanja 2018

Kouvolalaiset yritykset voivat kokeilla marras-joulukuussa 2018 Work Pilots -sovellusta maksutta. Tekemällä profiilin palveluun ja ilmoittamalla yhteystietonsa Rekrystä toimeen -hankkeelle saa kaksi maksutonta kokeilutuntia käyttöönsä.

Kouvolalaisilla yrityksillä on mahdollisuus kokeilla Work Pilots -sovellusta maksutta. Luomalla käyttäjäprofiilin marras-joulukuun aikana ja ilmoittamalla yhteystietonsa saa käyttöönsä kaksi maksutonta työtuntia. Tuntien arvo on 32 euroa (sis. alv 24 prosenttia). Kokeilusta ei synny yritykselle kuluja. Kokeileminen ei myöskään velvoita jatkamaan palvelun käyttämistä. Sovellus hoitaa kaikki paperityöt, kuten verot ja palkanmaksun.

Kampanja on tarkoitettu vain kouvolalaisille yrityksille. Kampanja-aika on 1.11.-31.12.2018. Tunteja on rajoitetusti. Work Pilotsin kokeileminen ei velvoita jatkamaan palvelun käyttämistä.

Mikä on Work Pilots?

Work Pilots on kotimainen mobiilipalvelu, jota voi käyttää myös tietokoneella. Sen avulla voi etsiä työntekijöitä lyhytkestoisiin keikkatöihin.

Yhden Work Pilots -palvelun kautta maksetun työtunnin hinta on 16 euroa (12,90 + alv 24 %), josta työntekijä saa aina kiinteän 10 euron palkan. Sovellus hoitaa maksuliikenteen ja verot puolestasi. Lue lisää Work Pilotsin nettisivuilta.

Jos tarvitset apua sovelluksen käyttöönotossa, ota yhteyttä: taru.mikkonen@kinno.fi, 020 615 5484.

Miten saan kampanjatunnit käyttööni?  

  1. Lataa Work Pilots -sovellus puhelimeesi tai mene tietokoneella osoitteeseen www.workpilots.fi.
  2. Luo työnantajaprofiili. Täytä kaikki pyydetyt tiedot huolella.
  3. Käy täyttämässä tietosi täällä ja saat viimeistään kolmen arkipäivän kuluessa käyttöösi kaksi maksutonta kampanjatuntia, joilla voit avata työkeikkoja sovelluksessa. (Esimerkiksi yhden kahden tunnin mittaisen keikan tai kaksi yhden tunnin keikkaa.)

Millaista työtä voin tarjota Work Pilotsissa?

Voit tarjota sellaista työtä, jonka lähes kuka tahansa pystyy tekemään. Sovelluksen kautta löydät ahkeria apulaisia pieniin keikkahommiin tai avustaviin työtehtäviin, kuten varaston siivoamiseen, muuttotavaroiden kantamiseen, tavaroiden järjestelyyn tai pikkujoulujen apulaiseksi.

Work Pilots -kampanjatunnit ovat osa Kouvolan kaupungin aiemmin sponsoroimia tunteja nuorten työkokemuksen kartuttamiseksi. Kampanjatuntien jakamista koordinoi Kouvolan Innovation Oy:n Rekrystä toimeen -hanke.

Kampanja on vain kouvolalaisille yrityksille. Yritys voi hyödyntää tarjouksen vain kerran kampanjan aikana. Kampanja-aika on 1.11.-31.12.2018.