Yrityksille

Jokaisella työpaikalla on tekemätöntä työtä: varaston siivoamista, mapittamista, vanhojen huonekalujen roudaamista – tiedät kyllä. Work Pilotsin avulla löydät kohtuuhintaiset tekijät läheltä ennennäkemättömän helpolla tavalla, ilman työsuhteen aloittamisesta syntyvää paperityötä. Sovelluksen avulla syntyy toimeksianto. Yritykselle tuntihinta on 16 euroa (12,90 euroa + alv 24%). Tekijöillä on ryhmätapaturmavakuutus ja sovellus hoitaa kaikki tarvittavat paperityöt.

Voit hyödyntää Work Pilotsia myös etsiessäsi tekijää pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Antamalla pieniä keikkoja useammalle tekijälle näet keneltä työt sujuvat näppärimmin ja kuka sopii parhaiten työyhteisöönne. Näin riski myttyyn menneestä rekrytoinnista pienenee.

Tarjoamalla nuorille työkeikkoja annat heille mahdollisuuden tienata ja kartuttaa arvokasta työkokemusta. Tämä jos mikä on todellista arkipäivän vastuullisuutta!

Isoissa tuntimäärissä yrityksillä on mahdollisuus ottaa käyttöönsä laskutuspalvelu.

Kouvolassa ja Iitissä yritykset voivat halutessaan ostaa tunteja esimerkiksi yhdistyksille. Tuolloin yrityksen tehtäväksi jää vain maksaa lasku, ja tuntien jakamisen koordinoi Rekrystä toimeen -hanke. Sponsoroimalla tunteja auttaa siis sekä yhdistyksiä että nuoria.

Jos yrityksesi haluaa lahjoittaa tunteja yhdistyksille, ota yhteyttä Taru Mikkoseen taru.mikkonen@kinno.fi 020 615 5484

Toistaiseksi yrityksille on tarjolla myös maksutonta apua sovelluksen käyttöönotossa.

Lisäohjeita löytyy myös:  https://workpilots.zendesk.com/hc/fi

Katso myös kouvolalaisten nuorten, Onnin ja Venlan, kokemukset Work Pilots -sovelluksesta.

Tutustu Work Pilotsin omiin verkkosivuihin.